Zorlu Holding Turkcell ile anlaştı.

İSTANBUL - Zorlu Holding, tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını Turkcell'le sağlamak için anlaşma yaptı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Vestel, Zorlu Tekstil, Zorlu Enerji, Zorlu Gayrimenkul gibi şirket gruplarını kapsayan Zorlu Holding, mobil iletişim projelerinde artık Turkcell'le çalışacak.

İki şirket arasında imzalanan anlaşma sonrası Zorlu Holding çalışanlarından toplam 1,200 hattın Turkcell'e geçişinin tamamlandığı bildirildi.

Aynı zamanda Zorlu Holding'e kayıtlı sabit numaralar da anlaşma çerçevesinde Turkcell Superonline bünyesine taşındı.

Yurt genelinde tüm Vestel servis personeli Turkcell SIM kartlı el terminalleri kullanmaya başlarken, servis süreci el terminalleriyle birlikte tamamen dijital ortamda gerçekleşmeye başladı.

Vestel ürünlerinin servis sonrası memnuniyetinin ölçümlenmesi ve servis bilgilendirmeleri Turkcell ''Toplu SMS'' çözümleriyle gerçekleştirilirken, proje kapsamında firmaya 1,600 adet ses hattı açıldı.

SMS ile kumanda edilebilen özelliğe sahip olan Türkiye'nin ilk kliması Vestel Smart Plus'la tüketici, klimasına komutlarını Turkcell'le ulaştırırken, GAZDAŞ'ta sayaç okuma projesiyle uzak bölgelere fiziksel olarak ulaşılmadan sayaç endeksleri okunmaya başlandı. Tekstil ve dayanıklı tüketimde Vestel ve Linens'in yeni müşteri bulmaya ve yeni açılan mağazaların tanıtımına yönelik mobil pazarlama projeleri de Turkcell'le gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile Türkiye'ye önemli değerler katan Zorlu Holding'in, iletişim tercihini Turkcell'den yana kullanmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Kocabaş, her iki şirketin de bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de verimliliği yüksek ortak projelere imza atacağına emin olduğunu belirterek, ''Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle Turkcell, teknolojik üstünlüğünü Türkiye'nin ve ekonomiye can veren şirketlerimizin hizmetine sunuyor. Rekabette fark yaratmak isteyen tüm şirketlerimizi teknolojinin gücünden faydalanmaya davet ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA