Çine Belediyesi Avcılara Sponsor Oldu
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çeşitli illerde trap yarışmalarına katılacak olan Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri Sabri Özen, Fatih Yetişkin ve Hayati Evci’ye belediye olarak sponsor olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Dinçer’in bu desteğinden çok memnun olduklarını belirten Çine Avcılar ve Atıcılar Derneği İkinci Başkanı Salim Eraslan, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ne zaman yanına gelsek bizleri boş çevirmedi, her zaman bize destek verdi. Arkadaşlarımızın da Çine Belediyesi sponsorluğunda katılacakları organizasyonlardan büyük başarılarla döneceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Çineli avcıların 17-18 Ağustos Muğla Valilik Kupası, 08 Eylül Kuyucak Kurtuluş Kupası, 21-22 Eylül Kuşadası Kupası, 13 Ekim Kuyucak Cumhuriyet Kupası, 20 Ekim Kuyucak ve 26-27 Ekim tarihlerinde Kahramanmaraş Cumhuriyet Kupası turnuvalarına Çine Belediyesi sponsorluğunda katılacakları belirtildi.
