Bulancak'ta Vali Şahin'e Veda Yemeği

GİRESUN - Bulancak Belediyesi tarafından, Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Vali Şahin'in, bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, "Allah'ın bir kaderinden diğer kaderine gittiğini" söyledi.

Giresun'da görev yaptığı 29 ay boyunca günün her saatini değerlendirerek, hizmet verdiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Bir yere giderken kaymakamları 30 kere aradığım oldu. İdarecilik talep ederek takip etmeyle oluyor. Talep edecek ve arkasından gideceksin. Arkasından gitmeden Türkiye'de iş yapılmıyor. Ben hala vali olduğum halde bazen sümen elimde, bakanın ya da müsteşarın kapısında bekliyorum veya giriyorum, imzalatıyorum. Bu iş böyle yürür. Ben yazdım demekle iş yürümez. Arkadaşlarıma hep öğüdüm bu olmuştur."

Vali Şahin'e Giresun'la ilgili taleplerin yeni Vali Hasan Karahan'a not edilip edilmediğinin sorulması üzerine, Karahan'ın şimdiye kadar kendisine bu yönde bir sorusunun olmadığını belirterek, "O inşallah güzel, başarılı bir valilik yapar. Benim temennim odur ki, bu başladığımız hizmetlerin, tomurcukların meyveye dönüştürülmesidir. Hakikaten bayağı yol alındı" dedi.

Konuşmanın ardından Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Vali Şahin'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, fındık figürlü bir tablo hediye etti.

Yemeğe Bulancak Kaymakam Vekili ve Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Kaynak: AA