Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa

BALIKESİR - Edremit Kaymakamlığından İstanbul'un Pendik ilçe Kaymakamlığına atanan Osman Tunç, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar'ı makamında ziyaret etti.

Edremit'te dört yıl görev yapan ile İstanbul'un Pendik ilçesine atanan Edremit Kaymakam'ı Tunç veda ziyaretlerine devam ediyor. Tunç, Çağlar ziyaretinde Edremit'te görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, görevi boyunca Edremit Körfezi'nin her noktasına eşit hizmet götürebilmek için çalıştığını ifade etti.

Çağlar da Tunç'a yeni görev yerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

-Burhaniye'ye organik pazar

Burhaniye'ye, Belediye, Kaymakamlık, Kent Konseyi, Turizm Çevre Çalışma Bölümü önderliğinde organik pazar kurulacağı bildirildi.

Perşembe günleri Kemer pazarında kurulacak pazarda, yüzde 100 organik ürünler satılacak. Sinekli ve Kır yayalarında üretilen pembe domates, ceviz, beyaz barbun, taze fasülye, hubabatlar, çilek ve elma gibi ürünler Burhaniyelilere sunulacak.

-Burhaniye'de bir günde 17 adet köpek kısırlaştırıldı-

Burhaniye Belediyesi Veterinerlik bölümü tarafından Burhaniye Belediyesine ait köpek barınağında, sokak köpeklerinin kısırlaştırılma operasyonu devam ediyor.

Belediye Veteriner Hekimi Avni Korkmaz ve Veteriner Hekim Uğur Duran tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 1 gün içinde 17 köpeğin kısırlaştırıldığı ve daha sonra kulak küpeleri takılarak tekrar serbest bırakıldığı belirtildi. Ayrıca köpeklerin kısırlaştırılmasının yanı sıra hasta olan köpeklerin de tedavisinin yapıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA