Ak Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü

ADIYAMAN - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Erdoğan, mesajında, halkının oylarıyla 12 yıldır AK Parti'nin yanında olduğunu ve AK Parti hükümetleriyle ülkede huzur, güven ve istikrar ortamının oluştuğunu belirtti.

AK Parti'nin her zaman halkın yanında yer alan bir parti olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"AK Parti her zaman halkının yanında olmuş, hizmeti halkının ayağına getirmiştir. Hastane çilesi, ilaç kuyrukları bertaraf edilmiş, halkımız istediği hastanede tedavi olmuş, istediği eczaneden ilacını almıştır. Çalışanların özlük hakları, engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik çalışmalar, kadınlar için yapılan yasal düzenlemeler, daha iyi bir gelecek adına eğitimde yapılan reformlar milletimize ne kadar değer verdiğimizi bir kez daha kanıtlamıştır. Bunun neticesinde yüce milletimiz geçen 12 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi hak ettiği yere getirmiştir.

Şimdiki hedefimiz Gazi Mustafa Kemal'in de dediği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Bunun için harcanan tüm bu çabaların yanında başta Başbakanımız olmak üzere Ak kadrolar topyekun ülkemizi ileriye, daha ileriye götürme adına milletimizle omuz omuza hareket ederek 2023 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecektir."

-Gölbaşı Devlet Hastanesine atama

Gölbaşı Devlet Hastanesine dahiliye uzmanı atandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden görev yapan dahiliye uzmanı Gülabi Meşe, Gölbaşı Devlet Hastanesinde görevine başladı.

Hasta kabulüne başlayan Meşe, yaptığı açıklamada atamadaki ilk tercihinin Gölbaş Devlet Hastanesi olduğunu ve atanmasından dolayı mutluluk yaşadığını söyledi.

Kahramanmaraşlı olmasından dolayı Gölbaşı'nı ve halkını yakından tanıdığını ifade eden Meşe, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduğunu, Adana Numune Hastanesi'den de uzmanlık ihtisasını aldığını kaydetti.

Kaynak: AA