Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - Marmaraereğlisi Belediyesi, kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da altyapı çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarını sürüdürüyor.

İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyan yaptığı açıklamada, yaz sezonu ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarına rağmen çalışmalara devam ettiklerini belirterek, ''Özellikle yazlıkçıların yoğun olarak bulunduğu Marmara Ereğlisi'nde ekiplerimiz halkın daha rahat ve temiz ulaşımının sağlanması için trafiğin ve halkın yoğun olmadığı saatlerde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor'' diye konuştu.

Vatandaşların da yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun kaldıklarını ve kendisine teşekkür ziyaretlerinde bulunduğunu ifade eden Uyan, çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

-Gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında iş yerinden çıkan E.S' in elinde kaçak sigara bulunduğunu belirledi.

Bunun üzerine şüphelinin iş yerinde yapılan aramada, 342 paket makaron, 79 adet sigara sarma kağıdı, 18,500 gram kıyılmış tütün, 800 adet tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi..

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-Tugay Komutanı Küçük veda ziyaretlerini sürdürüyor

Bu yılki Yüksek Askeri Şura toplantısı kararları doğrultusunda emekli olan Tekirdağ 8. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden Küçük, Yerlikaya ile bir süre sohbet etti.

Yerlikaya, ziyarette Küçük'e bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diledi.

Küçük ayrıca, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a da veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA