Marmaracık Belediye Başkanı Bulut Açıklaması

TEKİRDAĞ - Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Ergene ilçesinin sadece sanayi değil aynı zamanda turizm kenti de olacağını belirtti.

Tekirdağ'ın, büyükşehir olmasıyla Çorlu'nun bir bölümü ile Marmaracık, Ulaş, Misinli ve Velimeşe beldeleri birleştirilerek oluşturulan Ergene ilçesinin merkezi oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Bulut, ilçe için bütün hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.

Ergene ilçesinin merkezi olarak belirlenen Marmaracık beldesinin tamamına kilit taşı döşendiğini söyleyen Bulut, "Beldemizde bütün sokaklarımıza kilit taşı uygulayarak temiz ve estetik bir görünüm kazandırdık" dedi.

Bulut, yapılacak yerel seçimlerin ardından Ergene ilçesinin merkezi olacak Marmaracık'ta göletlerin ve mesire alanlarının yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gördüğünü söyledi.

Bulut, şöyle devam etti:

"Birkaç yıl önce oluşturduğumuz göletlerimiz ve etrafındaki mesire alanlarımız, bölge halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Ergene ilçesi hayata geçirildikten sonra Türkiye'nin her yerinden turist ilçemize akın edecek. Böylelikle, Ergene ilçesi sadece sanayi kenti değil aynı zamanda da turizm kenti de olacak."

Kaynak: AA