Foça Mambo Beach Club’ta Ünlüler Geçidi

Foça denince akla gelen tek eğlence mekanı Mambo Beach Club'a ünlüler akın etmeye devam ediyor.

Foça Mambo Beach Club’ta Ünlüler Geçidi
Pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen, Ozan Çolakoğlu, Serdar Ortaç, Murat Dalkılıç, Suat Ateşdağlı, Catwork Engineers ve İstanbul Disko Mafya üyesi Dj İlker Çoşkun, önümüzdeki günlerde Foça Mambo Beach Club’ta canlı performans sergileyecek.
Moskovalı Marina Romanova tarafından 2010’da devralınarak işletilmeye başlanan ünlü eğlence mekanında, 17 Ağustos Cumartesi gecesi özel kurulan sahnede pop müziğin sevilen sanatçısı Gülşen, yoğun istek üzerine Mambo’da ilk defa sahne alacak. Yeni imajı ve sevilen şarkılarıyla, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline gelen Gülşen, 2006 yılında çıkarttığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı gündemden düşmemeyi başardı. Bu albümün hemen ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü ve Ozan Çolakoğlu ile yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirdi. Müzik severlerin büyük heyecan ve merakla beklediği yeni albümü "Beni Durdursam Mı?" ile müzik marketlerde yerini alan Gülşen, yeni ve eski albümünde bulunan şarkılarıyla Foça’lı sevenleriyle buluşacak.

24 Ağustos Cumartesi gecesi İzmir’in sevilen grubu Dj Catwork Engineers sevenleriyle Mambo’da buluşacak. Türkiye’de son zamanlar da yaptığı çalışmalarla isminden söz ettiren;Avrupa’da birçok sanatçı ve ekibin dikkatini çeken Catwork remix engineers Baran Akın ve Burak Keskin tarafından kurulmuş elektronik müzik aranjeleri üzerine çalışma yapan, kendi stüdyolarına sahip ve kendisine özgü sahne konsepti ile bir çok konser ve organizasyon da sahne alan bir oluşum. İzmir Karşıyakalı olan grubun hayranları, Foça Mambo Beach Club’ta muhteşem bir gece yaşayacak.

30 Ağustos Cuma gecesi pop müziğin ünlü prodüktörü Dj Ozan Çolakoğlu yine Mambo Beach Club’ta özel remixleriyle sevenleriyle bir arada olacak. Türkiye'nin önemli sanatçılarının albümlerinin görünmeyen kahramanı olan Ozan Çolakoğlu, haziran ayında Tarkan, Ajda Pekkan, Gülşen, Sertab Erener gibi birçok ünlü ismin de yer aldığı kendi albümünü çıkarttı. Yeni albümünün bu yaza damgasını vuran "Aşk Gitti Bizden", "Seyre Dursun Aşk" gibi daha birçok eski ve yeni parçası ile Mambo Beach Club'ta İzmirlileri müzik ve eğlenceye doyuracak.

31 Ağustos Cumartesi gecesi daha önce Mambo’da söz verdiği konseri verecek. 6 Temmuz 2013’te Mambo Beach Club’ta binlerce seveniyle buluşan sanatçı, sahneye çıktığı anda başlayan sağanak yağış ve teknik sorunlar nedeniyle konseri iptal olmuştu. Konseri yarım bırakan sanatçı sahneden inmeden önce Foça’ya tekrar geleceğine dair söz verdi. Geceye bilet alıp gelenlerin isimlerini alan Mambo Beach Club, 31 Ağustos gecesi konsere ücretsiz giriş yapmalarını sağlayacak. Murat Dalkılıç 6 Temmuz gecesi sağanak yağış yüzünden veremediği konseri 31 Ağustos gecesi vermeye hazırlanıyor, daha yoğun bir ilginin beklendiği konserde İzmirli sanatçı Foça Mambo Beach Club’ta heyecanla bekleniyor.

6 Eylül Cuma gecesi ilk defa Foça’da konser verecek olan Serdar Ortaç, hayranlarını Mambo Beach Club’ta coşturacak. Yaptığı besteler, klipler ve sahne performansıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ve çıktığı her konserde eğlenceyi doruğa çıkarmayı başaran Serdar Ortaç, birbirinden keyifli, hit olmuş parçalarından oluşan repertuarı, sahne enerjisi, birbirinden etkileyici dans koreografileri ve hazırladığı sürprizlerle hayranlarına Mambo Beach Club’ta görsel şov ve müziğe doyuracak.

7 Eylül Cumartesi gecesi ile sezona Suat Ateşdağlı ile veda edilecek. Ünlüler tarafından “Dede” lakabıyla bilinen, İstanbul gece hayatı ve müzik denilince akla ilk gelen isimlerden olan DJ Suat Ateşdağlı, keyifli ve coşku dolu gecelere sahne olan Mambo Beach Club'ta sezonun son partisine imza atacak.
Kaynak: İHA