Evde Mahsur Kalan Aile Polis Tarafından Kurtarıldı

Ankara’da bir çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahsın ailesi, mahalle sakinlerinin linç girişiminden saklandıkları evlerinden polis eşliğinde çıkartıldı.

Evde Mahsur Kalan Aile Polis Tarafından Kurtarıldı
Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce 5 yaşındaki bir çocuğa taciz iddiası ile gözaltına alının A.D. (17) isimli şahısın Çankaya ilçesi Kırkkonaklar Şemsettin Günaltay Caddesi Bademlidere Son Durak mevkiindeki evine saldıran mahalle sakinleri, iddiaların muhatabı olan şahsın ailesine linç girişiminde bulundu. Ailenin evini taşlayarak bir bölümünü yakan öfkeli mahalleliyi olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi önledi. Polis ekipleri, eve saldıran ve bir bölümünü ateşe veren öfkeli kalabalığı havaya ateş ederek durdurdu.

Öfkeli kalabalığın saldırdığı aileden bazı kişiler yaralanırken, yaralılara ilk müdahale olay yerine çağırılan ambulanslarda yapıldı. Alev alev yanan evi itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürürken, polis ekiplerinin uzun çabaları sonrasında kalabalık sakinleştirildi. Linç edilmekten polis tarafından kurtarılan aile, saklandıkları yerden yine polis eşliğinde çıkartılarak götürüldü. Kabalık dağılırken, polis evi abluka altına aldı.
Kaynak: İHA