Bayram Piazza'da Yaşandı
''On bir ayın sultanı'' Ramazan'da konuklarını birbirinden renkli aktivitelerle ağırlayan Piazza, ziyaretçi sayısında kendi rekorunu kırdı.

Piazza’ya ziyaretçi akını bayramın son gününe kadar sürdü. Aile büyükleriyle, eş ve dostlarıyla bayramlaşan bölge halkı, çocuklarını da yanlarına alıp alışveriş merkezinin yolunu tuttular.
Giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan mobilya ve dekorasyona kadar geniş ürün yelpazesinde hizmet veren ve herkesin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza’da, özellikle çocuklar çok mutlu bir bayram geçirdiler. Çocuk Kulübü'nce hazırlanan etkinliklerde unutamayacakları bayram anıları yaşayan çocuklar, sosis balon atölyesi, palyaço ve sürpriz animasyonlarla eğlencenin doruğuna çıktılar.
Özel skeçler, müzik dinletisi ve AVM içi animasyonlar bayram eğlencesini taçlandırırken, aileler de çocuklarının mutluluğunu izleyerek mutlu oldular.
