Adıyaman'daki Yangın

ADIYAMAN - Adıyaman'da Oturakçı Pazarı'nda çıkan yangınla ilgili Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Müdahale neticesinde yangın şu anda kontrol altına alınarak söndürülmüş durumda, soğutma çalışmaları ise devam ediyor" dedi.

Yangının çıktığı alana gelen Büyükaslan, yangında zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Büyükaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangın çıkan iş yerlerinin marangozlara ait olduğunu, bu nedenle yangının kısa sürede birçok iş yerine sıçradığını söyledi.

Gelen ilk ihbarla itfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde gelerek yangına müdahale ettiğini kaydeden Büyükaslan, "İhbardan hemen sonra itfaiye ekiplerimizin yangına müdahalesi devam ediyor. Müdahale neticesinde yangın şu anda kontrol altına alınarak söndürülmüş durumda, soğutma çalışmaları ise devam ediyor" dedi.

Yangında can kaybının yaşanmamasının tek teselli kaynağı olduğunu ifade eden Büyükasan, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra yangının çıkış nedeninin araştırılacağını belirtti.

Yangında 7 iş yeri tamamen yanarken 3 iş yeri büyük zarar gördü.

Kaynak: AA