Sürücülere “lokumlu” Uyarı
İçel’in Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, trafik kurallarına uymayan, kemer takmayan ve hız yapan sürücülere Silifke yoğurdundan yapılan lokum ikram edip, Ramazan Bayramlarını kutladıktan sonra trafik kurallarına uymaları için uyarıda bulundu.

Silifke Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı polisler, yapılan uygulamada cezai işlem uygulamadıklarını belirterek, “Bugün Ramazan Bayramı olmasından dolayı sürücülerimize lokum ikram ettik. Sürücülerimizin daha dikkatli araç kullanabilmeleri için onların ağzını tatlandırdık. Daha dikkatli araç kullanmaları, emniyet kemerini takmaları, hız ihlali yapmamaları konusunda uyardık” diye konuştular
Sürücüler ise, yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, bu tür uygulamaların kendi hayatları açısından önem arz ettiklerini söylediler.
