BTP’de Bayramlaşma

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanlığı, bayramlaşma merasimini BTP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi’nin katılımıyla yaptı.

BTP’de Bayramlaşma
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan BTP Genel Başkan Yardımcısı Op.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, bayramın birlik ve beraberlik sebebi olduğuna vurgu yaparak, “Yurt dışında olduğumuz zamanlarda namazın, ezanın, bayramın kıymetini anladık. İslam'da aynı duygu ve düşüncelerin paylaşılması insanı aynı yolda beraber kılar. Şu veya bu sebeple ülkemizde ve Kilis’te yaşayan Suriyeliler muhacir olmuştur. Zaman, genel başkanımızı hep haklı çıkarmıştır. Sayın Baş, Ehl-i Beyt sempozyumları ve Ehl-i beyt ile ilgili kaleme aldığı kitaplarla Alevi ve Sünni kardeşliğini tesis etmemiş olsaydı, Türkiye çok farklı bir noktada olurdu. Artık bize düşen vazife bu güçlü mesajı daha da yaymaktır. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygu ve düşüncelerimle tebrik ediyorum” dedi.

Bayramlaşmaya BTP Genel Başkan Yardımcısı Op.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, BTP Kilis Başkanı Aladdin Özkar ile partililer katıldı.

Kaynak: İHA