Başkan Gökçek’in Bayramlaşma Turu

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bayramlaşma turuyla çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Başkan Gökçek’in Bayramlaşma Turu
Her bayram olduğu gibi bu bayramda ilçeleri gezerek vatandaşlarla bayramlaşıp çocuklara top ve çeşitli hediyeler dağıtan Gökçek, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de Keçiören ve Yenimahalle ilçelerini dolaştı.

Bayramlaşma turuna bayramın ilk günü Sincan’da başlayan Melih Gökçek, ikinci gün Keçiören ve Yenimahalle ilçelerini gezdi.

Üstü açık otobüsle önce Keçiören ilçesinin mahallelerini gezen Başkan Gökçek, vatandaşların ilgisi ile karşılandı.

Güzergah boyunca yol kenarlarında, evlerinin balkonlarında bulunan başkentliler el sallayarak Melih Gökçek’e sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Gökçek, vatandaşları selamlayarak bayramlarını tebrik ederken, çocuklara basketbol, hentbol ve futbol topları ile barbi bebek, bez bebek ve badminton raketi hediye etti.

Keçiören’in pek çok mahallesini üstü açık otobüs ile turlayarak çocuklara hediyelerini dağıtan Başkan Gökçek, İncirli, Etlik, Ayvalı mahallelerini gezerek çocukları sevindirmeye devam etti.

Başkan Gökçek’i üstü açık otobüste bir karnaval havasında hediye dağıtımında gören vatandaşlar, araçlarının kornalarını çalarak eşlik ederken, yol kenarında bulunan başkentliler el sallayarak yoğun ilgi gösterdi.

YENİMAHALLE’DE SEVGİ SELİ
Bayramlaşma turuna Yenimahalle İlçesinde devam eden Başkan Gökçek, Yenimahalle, Demetevler ve Şentepe’de vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.
Yol kenarında, evlerinin balkonlarında ve araçlarında bulunan başkentliler Başkan Gökçek’e sevgi gösterilerinde bulunurken, Başkan Gökçek de vatandaşlarla bayramlaşarak çocuklara top, oyuncak bebek ve raket dağıtmaya devam etti. Yenimahalle ve Şentepe gezisi sırasında adeta sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gökçek, başkentlilerle bayramlaşarak hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

GELİN VE DAMADA OYUNCAK BEBEK HEDİYE
Başkan Gökçek, Yenimahalle İlçesinde yaptığı bayramlaşma turunda, araçları içinde bulunan gelin ve damatla karşılaştı.

Yenimahalle Demetevler’de düğün arabasında bulunan gelin ve damada oyuncak bebek hediye eden Başkan Gökçek, bayramlarını kutlayarak mutluluklar diledi.

Üstü açık otobüsten yol kenarında, dükkanlarında veya araçların içinde bulunan başkentlilerle bayramlaşarak top ve hediyelerini dağıtan Başkan Gökçek, bayramın ikinci gününde de çocukları sevindirdi.
Kaynak: İHA