Samulaş’a Ziyaret

Turkcell Kurumsal Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ve beraberindeki üst düzey yöneticiler Samulaş’ı ziyaret etti.

Samulaş’a Ziyaret
Türkiye’de tramvaylarda ilk kez uygulanan ücretsiz internet hizmetini birlikte üreten iki kurum, yakın gelecekte yeni teknolojik işbirliği olanaklarını görüşmek üzerinde bir araya geldi. Ziyareti sırasında Samulaş’ın kontrol merkezi ve tramvay bakım atölyelerini gezen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Türkiye’de raylı sistem işletmeciliğinde çok kısa sürede büyük atılım yapan Samulaş, disiplinli ve teknolojiye açık yönetimiyle sektörün parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Türkiye’de tramvayda ücretsiz internet hizmeti için ortak geliştirdiğimiz Ar-Ge çalışmasından sonra yakında yeni sürprizleri Samulaş yolcularıyla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Ulaşım ve iletişimin iki kardeş sektör olduğunu belirten Samulaş Genel Müdürü Akın Üner, “Ortak noktası teknoloji olan Turkcell ve Samulaş’ın kazan-kazan formülü ile yapabilecekleri büyük işler var. Akıllı durak teknolojileri, mobil ücret ödeme yöntemleri ve Samkartlarını Turkcell üyesi iş yerleri ile entegrasyonu gerçekten heyecan verici projeleri çalışacağız. Turkcell’den bu denli üst düzey bir ziyaretçiyi Samulaş’ta görmek bizleri mutlu etti. Yeni projeler için azmimizi arttırdı” diye konuştu.

Kaynak: İHA