Ramazan'ın Tadı Gül Şerbeti

Birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle, renkli ve hareketli bir Ramazan ayının yaşandığı Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne, Clean Rose Gül ürünleri standından gül kokuları yayılıyor.

Ramazan'ın Tadı Gül Şerbeti
Kolonya, gül şerbeti, lokum, reçel gibi gıda ürünlerinin yanı sıra güllü tespih, gül kokulu seccade, vücut losyonu gibi ürünlerin de bulunduğu stantta Ramazan ayı ile birlikte gül şerbetinin yoğun ilgi gördüğü dikkati çekiyor. Soğuk olarak tüketilen gül şerbeti damaklara hitap edip serinletirken, kokusuyla da ferahlatıyor.

Isparta ve Isparta gülünü tanıtmak amacıyla 1970 yılında “Hüseyin Bağcı Kozmetik” markası ile üretim faaliyetlerine başlayan, 2009 yılında “Clean Rose” markası ile kurumlaşarak daha geniş pazarlara açılan Clean Rose, Adana’daki ilk ve tek Gül ürünleri standı ile doğal ürün tutkunlarına hitap ediyor.

Stant sorumlusu Miyase Yılmaz, gül kolonyası üreterek girdikleri pazarda bugün cilt bakım ürünlerinden, parfüm ve kişisel temizlik ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürünle faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Yılmaz, Clean Rose markası ile ürün çeşit ve sayısının her geçen yıl daha da arttığını belirterek, “Gelip geçici değil, kalıcı olabilmek adına AR-GE ve yatırıma yöneliyoruz. Makul fiyatta kaliteli cilt bakım ürünlerini ve günümüz ihtiyaçlarını günün teknolojisiyle birleştirerek müşterilerimize hesaplı fiyatlarla sunuyoruz'' dedi.

Kaynak: İHA