Kazazede Hayata Tutunamadı

Uşak’ın Eşme ilçesi Ahmetler rampasında meydana gelen trafik kazası ağır yaralan şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kazazede Hayata Tutunamadı
24 Temmuz 2013 Çarşamba günü meydana gelen kazada Uşak'tan Eşme istikametine giden Kamil Özdemir'in (58) kullandığı 64 KK 193 plakalı Uşak İl Özel İdaresi'ne ait resmi plakalı kamyon, Taşyaka mevkiinde yönünde gitmekte olan Halil İğde'nin (70) kullandığı 64 EC 870 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan Halil İğde'nin kullandığı otomobil alev alarak yanmaya başladı.

Çevreden gelen vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılan Halil İğde özel bir araçla Eşme Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yanan otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Eşme Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan ve ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne ve daha sonra İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Halil İğde'nin vücudunda ağır yanıklar olduğu öğrenilmişti.

Halil İğde, kazadan 1 hafta sonra tedavi gördüğü İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İğde'nin cenazesi, 1 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 11.00'da Eşme İlçesi Ahmetler Kasabası'nda kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi
Kaynak: İHA