Hacivat - Karagöz Gösterisi

MANİSA - Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne bağlı Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'nde Hacivat-Karagöz gösterisi düzenlendi.

Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'nde düzenlenen etkinliğe Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Sakıp Eskicioğlu ile hastanede tedavi gören hasta çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocuk hastaların bayramlarını kutlayarak hediyeler dağıttıklarını vurgulayan Türkyılmaz, şöyle konuştu:

"Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, hastanelerde yatan hastalarımıza yönelik çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Özellikle Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'nde yatan çocuk hastalarımızın bayramlarını şimdiden kutlayarak çeşitli hediyeler dağıtıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde çocuklarımıza hastane ortamını daha sıcak göstermeyi amaçlıyoruz. Yaşıtları evlerde ya da parklarda iken hastalığından dolayı hastanede duran çocukların canlarının sıkılmaması ve yaşamlarına daha farklı bir bakış açısı kazanması için yatan hasta çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz gösterisi düzenledik. Bu etkinliği belki çocuklarımız ileriki yıllarda dahi unutamayacaklar. Hastane artık onlara ve yakınlarına daha sıcak gelecek. Amacımız hizmet etmek. Önemli olan motivasyonu düşen hastaların moral kazanmasını sağlamak."

Kaynak: AA