Ekrem Erdem: “biz Millet Olarak Paylaşmayı Seven Bir Milletiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sancaktepe Belediyesi’nin Kent Park’ta düzenlediği iftar programına katıldı.

Ekrem Erdem: “biz Millet Olarak Paylaşmayı Seven Bir Milletiz”
Erdem, “Biz millet olarak paylaşmayı seven bir milletiz. Dünyanın dört bir yanında insanları bir araya getiriyoruz kurduğumuz iftar sofralarında. Bu sofralar birliğin beraberliğin artması noktasında güzel bir organize. Ben bu birliğimizin, dirliğimizin devam etmesini diliyorum” dedi.

Kent Park’de verilen geleneksel iftar programına AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özan, semt sakinleri ile davetliler katıldı.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Birlik ve beraberlik zamanı olan Ramazan’da sizlerle iftar yapmanın heyecanını yaşıyorum. Allah hepinize huzur ve mutluluk versin” dedi.

Başkan Erdem konuşmasının sonunda Eyüp Sultan Mahallesinde yapılacak Meslek ve Teknik Lisesi’nin müjdesini de verdi.

İftarın ardından kürsüye davet edilen AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise, “Allaha hamdolsun sizlerle bizleri bu güzel sofrada bir araya getiren değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ramazan’ın çok güzelliği var ama son yıllarda belediyelerimizin ve teşkilatlarımızın kurdukları sokak iftarları ramazana başka bir güzellik getiriyor. Sokaklarda komşuluk ilişkilerimiz gelişiyor. Büyük binalarda birbirimizi göremiyor ve tanıyamıyoruz. Yalnız burada değil İstanbul’un, Türkiye’nin hatta dünyanın çeşitli ülkelerinde bir araya geliyoruz” dedi.

Erdem, “Biz millet olarak paylaşmayı seven bir milletiz. Dünyanın dört bir yanında insanları bir araya getiriyoruz kurduğumuz iftar sofralarında. Bu sofralar birliğin beraberliğin artması noktasında güzel bir organize. Ben bu birliğimizin, dirliğimizin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA