Ak Parti İlçe Başkanlığından İftar

SAMSUN - AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğini üstlendiği Abdullahpaşa Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, yaptığı konuşmada, İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının koordinesinde Çarşamba'da bugüne kadarki en büyük iftar organizasyonunu gerçekleştirmekten mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

Köse, "İftarımıza her kesimden insanımızı davet ettik, sağolun bizleri kırmayarak geldiniz. İnşallah bu akşam edeceğimiz dualarla Mısır ve Suriye ekseninde gelişen olayların sona ermesi hürmetine tekrardan hoş geldiniz diyorum ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, iftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, Mısır ve Suriye'de yaşanan olayların en kısa sürede bitmesi temennisinde bulundu.

Dündar'ın ardından konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Davetimize icabet ederek buraya gelen Çarşambalı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Çaşrambalı hemşehrilerim bizlere her zaman kollarını açtı. Ben de Çarşambalı hemşehrilerimize Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın ve Milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın selamlarını getirdim. Milletimiz bizlerden neyi istiyor neyi arzu ediyorsa biz bugüne kadar onu yapmaya gayret ettik ve bundan sonra da gayretimiz hep bu yönde olacak" diye konuştu.

İftar yemeğinin organizasyonunda ve yemeğin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise şunları söyledi:

"Bu akşam ramazanın bütün güzelliğini birlikte yudum yudum hissediyoruz. Bugün Abdullah Paşa Camisi'nin o güzelliğinin altında iftar yaptık. Son yıllarda ülkemizin bütün şehirleri güzelleşiyor. Çarşamba da bundan nasibini alıyor. Burada organizasyonu yaptığımız yerde eskiden gecekondu yapılar vardı. Şimdi bu güzel organizasyonu yaptığımız güzellikler var. Allah bu hizmetlerimiz veren kardeşlerimizden razı olsun. Hepinizin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum."

Muhteşem bir kalabalıkla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise, ülkenin huzurunu bozmak isteyen dış mihraklara karşı Türkiye'nin uyanık olduğunu ve her zaman birlik beraberlik içinde olduklarını dile getirerek vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

Son olarak konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, "Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Sizlere AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Bu iftar yemeği organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlerin de yaklaşan Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınızı kutluyor, tüm dualarınızın kabul olmasını Yüce Allah'tan diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA