Kars Emniyet Müdürlüğü Ramazan’a Hazır

Kars İl Emniyet Müdürlüğü 9 Temmuz 2013 günü başlayacak Ramazan ayı boyunca vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını güven içerisinde karşılayabilmeleri amacıyla yoğunluk olabilecek bölgelerde, ana caddelerde, alışveriş merkezlerinde, fırınlarda, camilerde ve iftar yemeklerinin düzenleneceği noktalarda gerekli güvenlik tedbirleri aldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Ramazan’a Hazır
Kazımpaşa Caddesi üzerinde görevli resmi ekip, her gün iftardan önce Evliya Camii yanında kurulan iftar çadırında, akabinde Evliya Camiinde Teravih Namazı kılınıp dağılım sağlanana kadar sabit olarak güvenlik tedbirlerini alacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca yoğunluk yaşanabilecek camilerde Cuma ve Teravih Namazı tedbirlerini yeteri kadar ekip görevlendirilmek suretiyle gerekli önlemler alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; “İftar öncesi ve sonrası, kavşaklarda ve ana caddelerde oluşabilecek trafik yoğunluğuna karşı yeteri kadar yaya ve motorize trafik ekibi görevlendirilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak Mübarek Ramazan ayının bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA