Kalbinizi Ramazan'a Hazırlayın

Başiskele Belediyesi ve Konak Hastanesi Ramazan ayı öncesi kalp sağlığının önemi konusuna ortaklaşa bir konferans düzenledi.

Kalbinizi Ramazan'a Hazırlayın
Konak Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. İlhan Mavioğlu'nun Kalbiniz ramazana hazır mı? Sunumu Başiskele Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Konferansa Başiskelele halkı yoğun ilgi gösterdi.
Başiskele Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda Konak Hastanesi doktorlarından Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. İlhan Mavioğlu kalp sağlığı konusunda önemli noktalara değindi. Öncelikle nasıl sağlıklı bir kalbe sahip olunabileceği konusunda bilgiler veren Prof. Dr. İlhan Mavioğlu Ramazan ayında sağlıklı oruç tutma ile önemli ilgili bilgiler verdi. Ramazan ayının sıcak ve uzun yaz günlerine denk gelmesinin kalp hastalığı olan ve ilaç kullananları nasıl etkileyebileceği konularından bahseden Prof. Dr. İlhan Mavioğlu sahur vaktinde protein ağırlıklı beslenmeyi iftar saatlerinde ise hafif yemekler yenmesini önerdi. Ayrıca ikiden fazla kalp ilacı kullananların oruç tutmaya başlamadan önce mutlaka doktorlarına danışmalarını tavsiye etti.

Konferansın sonunda Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Hilal Kuzucu Malçok Konak Hastanesi yönetim kurulu üyelerinden Dr. Bünyamin Dal, Dr. Metin Göklü ve Dr. Mavioğlu' na böyle güzel bir organizasyona desteklerinden ötürü teşekkür etti. Sağlık İşleri Müdürü Dr. Hilal Kuzucu Malçok Başiskele Belediyesi olarak sağlık konusunda halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz dedi.

Kaynak: İHA