Acısululardan Asfalt Teşekkürü

Kartepe ilçesinde yaz ayları ile birlikte asfaltlama çalışmaları da ivme kazandı.

Acısululardan Asfalt Teşekkürü
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Acısu Reşitbey Caddesini de asfaltlayarak ulaşıma açtı. Yollarının iyileştirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, denetimlerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı konuk ederken teşekkürlerini ilettiler.
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi kendi ekipmanı ile Acısu Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ile Uzuntarla arasında bağlantıyı sağlayan Reşitbey Caddesi üzerinde 950 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 1600 ton asfalt serdi. Bölgeler arasında önemli bir geçiş olan ana arter güzergahın asfaltlanarak kullanıma sunulması mahalle sakinleri tarafından da tekdir gördü.

İlçenin farklı köşelerinde sürdürülen çalışmalarla halkın memnuniyetini artırma hedefinde olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Acısu bölgesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Reşitbey Caddesi’nde başkanı karşılayan Acısu’nun kanaat önderleri ve mahalle sakinleri yol iyileştirme çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Aralarında Acısu eski Belediye Başkanı Abdullah Sungur, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Turan Şen, Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Yakup Soyyiğit, belediye meclis üyesi Hakkı Tandoğan, AK Parti Kartepe İlçe Yöneticisi İsmail Durak, Ömer Kıray, Muzaffer Okuş, Resül Kalyon, Abdullah Karabey, Kenan Yurdagül ve Ömer Altunbaş Acısu’ya verdiği hizmetler için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA