Turkcell'den Gençlere Yaz Sürprizi

MUĞLA - Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, gençlerin yaz boyunca bütün arkadaşlarıyla ilişkilerini devam ettirebilecekleri, içinde SMS, Facebook ve Twitter kullanımlarını içeren, sadece bir kere alıp 3 ay boyunca kullanabilecekleri bir yaz paketini hizmete sunacaklarını söyledi.

Sevilengül, "Turkcell'den gençlere özel yaz kampanyası" kapsamında Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü beldesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, gnçtrkcll'lilerin 8 yılda Hollanda nüfusu kadar hediye sinema bileti kazandığını ve 100 futbol sahası büyüklüğünde pizza yediğini söyledi.

Gençlere gençlik kulübü gnçtrkcll'den 260 milyon lirayı aşan fayda sağlandığını belirten Sevilengül, yakın bir zamanda çok heyecanlı bir kaç yeni, gençlerin hayatında fark yaratacağına inandıkları projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

Bu projelerden bir tanesinin yaz paketi olduğunu anlatan Sevilengül, "Gençlerin yaz boyunca bütün arkadaşlarıyla ilişkilerini devam ettirebilecekleri, içinde SMS, Facebook ve Twitter kullanımlarını içeren sadece bir kere alıp 3 ay boyunca kullanabilecekleri bir yaz paketini gençlere sunuyoruz" dedi.

Ayrıca gençlerin hayatlarında çok önemli yeri olan online oyun konusunda önemli bir yeniliğe imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren Sevilengül, bunların dışında açık hava sinema projesi hazırladıklarını bildirdi. Çok yakında İstanbul ve İzmir'de açık ortamda gençlere sinema izleme imkanı sunacaklarını ifade eden Sevilengül, gençlere yönelik projelerin devam edeceğini kaydetti.

Gnçtrkcll'in 6 milyon üyesi bulunduğunu söyleyen Sevilengül, "Gnçtrkcll, gençlerin hayatında önemli yeri olan, ne varsa bu alanda onlara özel imkanlar sunan, onların gençliklerini daha rahat, daha kolay yaşamalarını sağlayan bir gençlik kulübü ve büyüyerek yoluna devam ediyor" diye konuştu.

Ayrıca, 6 milyon üyeye ulaşan gnçtrkcll'lilerin bir ay içinde toplam 646 milyon dakika konuştuğu, en çok konuşan gnçtrkcll'linin 7 bin 800 dakikasını telefon başında geçirdiği, gnçtrkcll'lilerin bir ay içinde 2,6 milyar SMS attığı açıklandı.

Kaynak: AA