Sakoff, Sosyal Tesislerine Kavuştu

Samsun’da 18 Şubat 2013 tarihinde kurulan Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü (SAKOFF), düzenlenen törenle Tekkeköy Belediyesi’nin tahsis ettiği sosyal tesislerine kavuştu.

Sakoff, Sosyal Tesislerine Kavuştu
Tekkeköy Belediyesi Kutlukent hizmet binası yanında bulunan tomruk kafeterya, Tekkeköy Belediyesi tarafından Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü’ne (SAKOFF) tahsis edildi. Tesisin açılışına Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Karadeniz Offroad Birliği Başkanı Abdülkadir Güneysu, Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü Başkanı Ertan Özgen, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Şube Müdürü Hasan İnce ve çeşitli illerden offroad kulüpleri katıldı.

Tekeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, gönüllü olarak arama kurtarma yapan SAKOFF’un insani bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Karadeniz Offroad Birliği Başkanı Abdülkadir Güneysu, tesisin açılmasında emeği geçen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’e teşekkür etti. Karadeniz offroad kulüpleri içerisinde 2 tesisin faaliyete geçtiğini ifade eden Güneysu, “İnşallah diğer kulüplerimize de güzel tesisler açmak nasip olur. Bu açılan tesislerin her zaman destekçiyiz" ifadelerini kullandı.

Samsun Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü Başkanı Ertan Özgen, Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü’nün gönüllü olarak arama kurtarma faaliyetlerinin içerisinde bulunduğunu, itfaiyecilik esaslarına dayalı olarak kurulduğunu söyledi.

Samsun’da birçok sosyal projenin içerisinde olacaklarını söyleyen Özgen, “Büyük desteğiyle tesislere sahip olmamıza imkan sağlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri Arama Kurtarma ve Offroad Kulübü (SAKOFF)’nün sosyal tesislerinin açılış kurdelesini kesti.
Kaynak: İHA