Mhp Grup Başkan Vekili Vural, Bolu'da

BOLU - Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Karacasu beldesinde düzenlenen bahar şenliğine katıldı.

İzzet Baysal Caddesi'ndeki esnaflarla bir süre sohbet eden Vural, mehter takımı eşliğinde Hükümet Meydanı'ndan Bolu Belediyesinin önüne kadar yürüdü. Vural, daha sonra Karacasu beldesine geçerek belediye tarafından yaptırılan düğün salonunun açılışını yaptı.

Açılışın ardından partisinin belde başkanlığınca düzenlenen bahar şenliğine katılan Vural, burada yaptığı konuşmada, Karacasu beldesinin kendileri açısından nazar boncuğu olduğunu belirterek, belediyenin hizmetlerini desteklediklerini söyledi.

Belde sakinlerinin başkanlarını kendilerinin seçmesi gerektiğini anlatan Vural, "Vatandaşlarımızın belde belediye başkanını seçme hakları ellerinden alınmıştır. MHP olarak biz demokrasiye sahip çıkılması gerekliliğini savunuyoruz. Karacasu, Karacasu olarak yaşayacaktır. Karacasu'yu Karacasulular yönetecektir. Onların dedikleri yönetecektir. Burada da inşallah 3 hilal bayrak her zaman gönderde duracaktır" diye konuştu.

Vural, törenin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: AA