Karadayı Tapu Dağıtmaya Devam Ediyor

Karadayı Holding tarafından Yıldızkent semtinde yaptırılan Akkent 7 Projesi’nin konut sahiplerine düzenlenen törenle tapuları verildi.

Karadayı Tapu Dağıtmaya Devam Ediyor
Gecede yapılan çekilişte bir kişiye sıfır kilometre jeep hediye edildi.
Bünyesinde barındırdığı şirketlerle Erzurum’un öz sermayesi olan Karadayı Holding, vatandaşları konut sahibi yapmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 15 bin konutu inşa eden Karadayı Holding, sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, her keseye uygun evleri gayrimenkul sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Köklü geçmişi, kalitesi, güveni ve müşteri memnuniyeti eksenli hizmet politikasını şiar edinen Erzurum’un ikinci holdingi, Erzurum’dan kazandığı sermayeyi yine var olduğu kente aktarıyor. New City Projesi ile şehir istihdamına katkıda bulunan Karadayı Holding, kentin ticari hacmine de katkıda bulunuyor. Erzurumluları ev sahibi yapan dev şirket, önceki gün vatandaşlara çifte sevinci bir arada yaşattı. İnşaat sektörünün imparatoru Karadayı Holding, Erzurum’un Yıldızkent semtinde gerçekleştirdiği Akkent 7 Projesi’nin sahiplerine düzenlediği törenle tapularını teslim etti, gecede bir kişi yapılan çekilişle sıfır kilometre jeepin sahibi oldu. Dedeman Ski Lodge Otel’de yapılan tapu teslim törenine Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, gazeteciler ve Akkent 7 Projesi kapsamında konut sahibi olan vatandaşlar katıldı.

BİR GECEDE İKİ SEVİNÇ
Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı Mehmet Salih Çolak’ın sunuculuğu yaptığı gecede ilk olarak Karadayı Holding’in bünyesinde bulunan şirketlerle ilgili bilgi verildi.

Daha sonra Akkent 7 Projesi kapsamında konut sahibi olan 60 kişiye tapuları takdim edildi. İlk on dairenin tapularını Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı verdi. Daha sonra DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile Palandöken Gazetesi sahibi Mehmet Şener tarafından hak sahiplerine tapuları takdim edildi. Gecede konut sahipleri adına Alaattin Batur tarafından Ahmet Metin Karadayı’ya şükran plaketi verildi.

Etkinlikte ayrıca, Karadayı Holding Satış Müdürü Zafer Kotçioğlu, Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ahmet Sağır, Şantiye Şefi Feridun Toksoy, Alaattin Batur ve diğer yetkililere katkılarından ötürü plaket takdim edildi.

HEM EV VERİLDİ HEM DE SIFIR KİLOMETRE JEEP
Akkent 7 Projesi Tapu Devir Teslim Töreni’nde çifte sevinç bir arada yaşandı. Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı tarafından yapılan çekilişte, 24 nolu karta sahip olan Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube’de görevli Sedat Kaba, sıfır kilometre KIA Sportage marka jeepin sahibi oldu. Çekilişin ardından büyük bir heyecan yaşayan Kastamonu doğumlu 6 yıllık polis memuru Kaba, “Şuan çok heyecanlıyım. Ahmet Bey’e ve Karadayı Holding’e bu jestinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Karadayı, otomobilin anahtarını genç talihlinin eşi Yasemin Kaba’ya takdim etti.

“ERZURUM’A HİZMET ETMEK BİR ŞEREFTİR”
Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı da, gecede yaptığı konuşmada, etkinlikten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadayı, “Şirketlerimizi kurup onları büyütmemizin tek nedeni Erzurumlulardır, konut sahipleridir, şehrimizin güzel insanları, her türlü ilgi ve özveriye sahip Dadaşlardır. Onlardan aldık, onlardan kazandık ve memleketimize yatırım yaptık. Evlerimizi konut sahiplerine teslim etmekten gurur duyuyorum. Evlerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.Projede emeği geçen Alaattin Batur kardeşime de teşekkür ediyorum. İnşa edilen evler, Akkent 7 sahiplerine hayırlı olsun” diye konuştu.

30 YILLIK BİR ÇINAR
Erzurum’un öz sermayesi olan Karadayı Holding, Dursun Ali Karadayı’nın önderliğinde kuruldu. Ahmet Metin Karadayı’nın bayrağı devralmasıyla daha da yükselen bir ivme kazanan holding, şehrin en önemli yatırım kuruluşları arasında yer alıyor. Şehrin ikinci holdingi olan öz sermaye, bünyesinde Pusula Gazetesi, Karmoni Mobilya, Kares ve Erka şirketlerini de barındırır.
Kaynak: İHA