İnegöl’de 3 Ayrı Kazada 9 Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3’ü ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.

İnegöl’de 3 Ayrı Kazada 9 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan Bilecik istikametine giden 16 PN 765 plakalı özel otomobil, Mezit-4 mevkiinde aynı yönde seyreden kamyonun sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Ön ve sağ kısmı büyük hasar gören özel otomobilde bulunan Alper Yokuş (17), Mahmut Tiren (24), Aykut Şen (24), Ümit Dilek (21) ile Gökhan Efeman (21) yaralandı. Kendi imkanları ve yoldan geçen diğer sürücülerin yardımları ile otomobilden çıkan yaralılara ilk müdahale olay yerine giden 112 ekipleri tarafından yapıldı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Polis, kazaya sebebiyet veren kamyon sürücünü arıyor.

Oylat kavşağında meydana gelen kazada, Ali Sevim idaresindeki 16 KCN 94 plakalı motosiklete Hasan Çinaklı yönetimindeki 06 A 9230 plakalı özel otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen Ali Sevim (61) ile arkasında bulunan eşi Naciye Sevim (54) ağır yaralandı. Başlarından aldıkları darbeyle kanlar içinde kalan yaşlı çift, 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiftçin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Sağlık ve emniyet ekiplerinin "Yakınınızı arayalım" teklifini geri çeviren Ali Sevim, "Kimsenin üzülmesini istemiyorum. O yüzden kimseye haber vermeyin" dedi.

Cerrah yolu üzerinde meydana gelen kazada, Hasan Aydın (63) idaresindeki plakasız motosiklet, karşıdan gelen Fatih Beyazıt yönetimindeki 16 KHE 77 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Hasan Aydın ağır yaralanırken, Fatih Beyazıt ise hafif yaralandı. Her iki yaralı da Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

Kaynak: İHA