Gündeş, Hayranları İle Buluştu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali", kortej yürüyüşünün ardından Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem konserleri ile başladı.

Gündeş, Hayranları İle Buluştu
Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 18'incisini düzenlediği "Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali" düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Perşembe Pazarı’ndan başlayan kortej yürüyüşüne Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun da katıldığı kortejde otellerin animasyon ekipleri renkli görüntüler oluşturdu. Güllük Kavşağı, Hisar Caddesi, Antalya Caddesi, İbrahim Sözen Caddesi üzerinden Manavgat Stadyumu'na ulaşan kortejin ardından ünlü sanatçılar Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem, Manavgat Stadyumu'nda konser verdi. Sunuculuğunu Nefise Karatay’ın yaptığı gecede sahneye ilk olarak Mehmet Erdem çıktı. Erdem, seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Mehmet Erdem'den sonra sahne alan Ebru Gündeş ise sahneye elleriyle kalp işareti yaparak çıktı. Her gittiği yerde ve konserde insanların kendisini kalp işareti ile karşılamalarını isteyen Gündeş, "Kalbe çalışıyoruz, şarkılarımızla kalbe dokunuyoruz" dedi.

Küçük hayranlarını sahneye davet eden Gündeş, onlarla dans ederek sohbet etti. Bir grup Ebru Gündeş Fun Club üyesi, ünlü sanatçıya hayranlıklarını pankart açarak gösterdi

Konserin sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ebru Gündeş ve Mehmet Erdem'e çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.
Kaynak: İHA