Cenaze Yolundaki Kaza

GİRESUN - Yakınlarının cenazesi için İstanbul'dan Giresun'a giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu otomobilin, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpması sonucunda ölen 4 kişinin cenazeleri memleketleri Giresun'a getirildi.

Kazada hayatını kaybeden İlhan Temüz,Aysel Temüz ile oğulları Murat Temüz ve Şükrü Temüz'ün cenazeleri yakınları tarafından Ordu Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Giresun'un Keşap İlçesi Yazlık köyündeki baba evine getirildi.

Cenazelerin getirilişi sırasında baba Ahmet Temüz gözyaşı döktü.

Kazada yaralanan ve Medical Park Ordu Hastanesi'ne kaldırılan Aysel Temüz'ün kızı Tuğba Tamüz'ün tedavisi ise sürüyor. İlhan Temüz,Aysel Temüz ile oğulları Murat Temüz ve Şükrü Temüz'ün cenazeleri yarın Yazlık köyü camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında topraga verilecek.

Bu arada baba Ahmet Temüz'ün bir süre önce geldiği memleketi Giresun'dan bir otobüsle İstanbul'a haraket ettiği ve yolda Aysel Temüz'ün ağabeyi Necdet Özkılıç'ın öldüğü haberini alınca başka bir otobüsle geri döndüğü öğrenildi.

Ordu'dan, Giresun yönüne giden İlhan Temüz idaresindeki 34 NZA 21 plakalı otomobil, Gülyalı ilçesi Ayrılık köyü mevkisinde Karayolları'na ait dinlenme parkında park halinde bulunan 55 K 0701 plakalı tıra arkadan çarpmıştı. Kazada İlhan Temüz,Aysel Temüz ile oğulları Murat Temüz ve Şükrü Temüz ölmüştü.

Kaynak: AA