Afyonkarahisar’da Grup Laçin Rüzgarı Esti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Hıdırlık Yaz Akşamları Final Programı’nda sahne alan Grup Laçin, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla büyük beğeni topladı.

Afyonkarahisar’da Grup Laçin Rüzgarı Esti
Ödül törenin ardından sahne alan Grup Laçin, seslendirdikleri türkülerle Afyonkarahisarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hıdırlık Yaz Akşamları'na sponsor olan firmalara teşekkür ederek hediye takdim etti. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Hıdırlık Yaz Akşamları Grup Laçin konseriyle sona erdi. Dört hafta boyunca birbirinden renkli görüntülere sahne olan Hıdırlık Yaz Akşamları'nın final gecesini Grup Laçin yaptı.

Grup Laçin, türkülerin yanı sıra davul ve dans şovları ile izleyenleri büyüledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser süresince, zaman zaman izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Gördükleri büyük ilgi karşısında daha da keyiflenen Gurup Laçin üyeleri, yaptıkları şovlarla büyük beğeni kazandı. Geceye Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Mustafa Albay, Madeni Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Belediye Meclis Üyesi M. Emin Birliktir, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlır ile birlikte çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA