Vali Tapsız, Ramazan Ayı Toplantısı Yaptı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ramazan ayına sayılı günler kala daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Ramazan ayı dolayısıyla toplantı yaptı.

Vali Tapsız, Ramazan Ayı Toplantısı Yaptı
Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Vali Tapsız, Ramazan ayının bütün İslam aleminde bir bayram havası içerisinde yaşandığını belirterek, “Bundan önceki Ramazanlarda olduğu gibi yine Kilis’te huzur ve güven ortamında Ramazan ayının yaşanması gerekiyor. Suriye’den ülkemize sığınan misafirlerimizin de iftar programlarına davet edilmesini, Ramazanın bir sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörü ayı olduğunu bunu çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara da hissettirmemiz gerekiyor” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerini dinleyen Tapsız, Ramazan ayının huzur ve güven ortamında geçmesi için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Toplantıya; Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Murat Çolak, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe, İlker Özerk Özcan, Meral Uçar, Mustafa Çiftçiler, Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kartal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yeşim Fatma Altınbaş, İl Müftüsü Cüneyt Kavşut, İl Sağlık Müdürü Yemliha Aksoy, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, KİAD Genel Sekreteri Hasan Ayaz, Kızılay Derneği Şube Başkanı Sabit Erentürk, Kimse Yok Mu Derneği Başkan V. Mehmet Kesmenoğlu, İHH Temsilcisi Erhan Yemelek, Deniz Feneri Vakfı Temsilcisi Doğan Selçuk, Mavi Hilal Vakfı Kilis Temsilcisi Afag Mammadlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuncay İsal katıldı.

Kaynak: İHA