Toki Ceylanpınar'da Konut Yapacak

ŞANLIURFA - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Ceylanpınar'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için 155 konut yapılacağını bildirdi.

Gök, yaptığı yazılı açıklamada, Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında protokol imzalandığını belirtti.

"Sosyal Konut Projesi" kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik Kepez Mahallesi'nde 5 bloktan oluşan 155 konut ve sosyal tesis yapılmasının uygun görüldüğünü ifade eden Gök, şunları kaydetti:

"Orta gelirli ailelere yönelik ilk etapta 500 konut yapımı için Bakanımız Erdoğan Bayraktar'la görüştük. Ceylanpınar Kaymakamlığı ile TOKİ arasındaki irtibatı sağladı. Bbu konudaki çalışmalarımız devam ediyor.

Öte yandan yaklaşık 2 hafta önce de Ceylanpınar'da kurulacak olan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun tapu işlemleri de tamamlandı. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da başladığımız işlerin sonuna kadar takipçisi olacağız"

Kaynak: AA