Karadenizlilerden Başkan Zolan’a Teşekkür

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Karadenizlilerden Başkan Zolan’a Teşekkür
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyarete Denizli Karadenizliler Derneği Başkanı Birol Konak, Genel Sekreter İlker Yetimoğlu, Başkan Vekili Yetkin Emeksiz, Başkan Yardımcısı Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyesi Volkan Topcu katıldı.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Konak dernek olarak yapılacak etkinlikler ve projeler hakkında bilgilendirme yaparak, Denizli Belediyesi'nin dernek faaliyetlerine sağlamış oldukları desteklerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.

Dernek faaliyetleri içerisinde Hamsi Festivali, Horon Günleri, Karadeniz Geceleri ve birçok sosyal proje gerçekleştireceklerini dile getiren Birol Konak üye kayıtlarının da hızla artış olduğunu belirterek bu konuda hemşehrilerinin gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Derneğin çalışmalarını yakından izlediğini dile getiren Başkan Zolan, “ Sıcakkanlı, doğal ve ülkemize birçok konuda hizmet eden lider ruhlu insanlardır Karadenizliler. Sivil toplum kuruluşlarının yaptığı hizmetlerin muhatabı doğrudan vatandaşlarımız. Vatandaşlarımıza hizmet götüren sivil toplum kuruluşlarına her türlü hizmeti ve yardımı sunuyoruz. Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Bundan sonra da her türlü konuda belediye olarak sizlere destek olmaya hazırız” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Konak Başkan Zolan’a bir teşekkür plaketi sundu.
Kaynak: İHA