Enver Aysever isyan etti

Sanatçı Haluk Levent'i programına konuk olan Enver Aysever, Gülşen'in "Yatcaz Kalkcaz" şarkısına gönderme yaparak müzik dünyasına isyan etti.

Enver Aysever isyan etti
Sanatçı Haluk Levent'i programına konuk olan Enver Aysever, Gülşen'in 'Yatcaz Kalkcaz' şarkısına gönderme yaparak müzik dünyasına isyan etti.

Aykırı Sorular programını sunan Enver Aysever'in dünkü konuğu ünlü sanatçı Haluk Levent'di. Aysever, son yIlların popüler müziğinden yakındı.

'Vallahi ben bir şarkının üç dakika boyunca'Yatcaz Kalkcaz'diye devam etmesini anlamıyorum' diyerek sanatçı Gülşen'e gönderme yapan Aysever'e Levent, 'Ben anlıyorum, kızım söylüyor çünkü' dedi.


'Bunun amacı ne?' diye soran Enver Aysever'e Haluk Levent, 'Bu eğlencedir. Bunlara şarkı değil, sanatçı değil diye bakamayız. Onlar da kendine göre dünyası olan bir eğlence kültürü' yanıtını verdi.

Buna karşılık Aysever, Bodrum'da bir kulübü örnek vererek, 'Sabahtan akşama kadar aynı müzik çalıyor. Kimse de itiraz etmiyor. Müthiş monoton, müthiş can sıkıcı ve bundan rahatsızlık duymuyorlar' şeklinde konuştu.


Bunun üzerine de Haluk Levent, 'Biz şanslıydık. Göç Yolları'yla, Yeni Türkü'yle büyüdük. Bizim jenerasyon farklıydı' diye konuştu.

'POPO KIVIRTARAK HAYAT GEÇİRİYORLAR'

Aysever yakınmaya şöyle devam etti:

'Bir de yaz şarkıları var. Çok özür dileyelim ama müzik değil, bilgisayar çalışıyor, önünde de sesi olmayan bir kız popo kıvırtarak bir hayat geçiriyor. Böyle bir hayat olmaz. Böyle bir dünya olmaz. Bu dünyaya isyan etmek gerekiyor. Ben çocuğum böyle büyüsün istemem.'


Buna itiraz edemeyeceğini söyleyen Levent'e Aysever, 'Ben ediyorum' dedi. BEYAZ GAZETE