Batıkentli Apartman Görevlileri Tatilde

Yenimahalle Belediyesi, apartman görevlilerini tatile gönderdi.

Batıkentli Apartman Görevlileri Tatilde
Batıkent Kardelen Mahallesi’nde görev yapan 40 apartman görevlisi, Amasra ve Safranbolu’da unutulmaz bir gün geçirdi. Yoğun iş tempolarının stresini denize girip, şehirleri gezerek atan apartman görevlileri, yeni arkadaşlıklar kurarak eğlendi.
Sabahın erken saatlerinde yola çıkan görevliler, Bolu Mengen’de köy kahvaltısıyla güne başladılar. Genci yaşlısı her yaş grubunun bir arada bulunduğu gezide güzel dostluklar kurulurken, görevliler Amasra ve Safranbolu’yu fethetti. Amasra’yı ilk defa gören bazı vatandaşların heyecanı gözlerinden okundu. Denizi hayatlarında hiç görmeyenler, denizle buluşurken, diğerleri de Amasra ve Safranbolu’yu karış karış gezerek ailelerine hediyelik eşya aldılar. Yolcular, Amasra’da balık yiyip, Safranbolu’da özel Türk kahvesini içerek günün yorgunluğunu attılar. Kardelen Mahalle Muhtarı Ali Coşkunyürek’in Yenimahalle Belediyesi’ne talebi üzerine düzenlenen gezide Coşkunyürek, “Apartman görevlileri çok yoruluyorlar. Onların üstlerindeki yükü biraz daha azaltmak ve içlerinde hiç tatil yapmayanlara tatil imkanı sunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Apartman görevlileri bol bol hatıra fotoğrafı çekinerek, hafızalarından silinmeyecek bir gün geçirdi. Eğlenerek günü tamamlayan apartman görevlileri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a desteklerinden ve geziden dolayı teşekkür ettiler. Şu ana kadar böyle bir etkinlik görmediklerini belirten görevliler, “Yenimahalle’de daha önce hiç yapılmayan hizmeti görüyoruz” diye konuştular.
Kaynak: İHA