Ateşin Kıvılcımları Büyüledi

Sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu, Muratpaşa Kent Meydanı’nda yıl sonu gösterisi sergiledi.

Ateşin Kıvılcımları Büyüledi
Gösteri de Anadolu’nun farklı kültürlerinin karışımı olan danslar sergilendi.
Mustafa Erdoğan’ın kurduğu ve sanat yönetmenliğini de yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bünyesinde kurulan Kıvılcım Çocuk Grubu yıl sonu gösterilerini sergiledi. Gösteriyi yaklaşık 1000 kişi izledi. İzleyenleri büyüleyen gösteride Kıvılcım topluluğunun dans hocası Müge Sidoroviç, çocukların küçük yaşta bu tür eğitimlerle ilgilenmelerinin önemine değindi. Büyük bir çalışmayla hazırlandıkları gösterilerini büyük gösteriler gibi düşündüklerini ve kusursuz yapmaya çalıştıklarını ifade eden Sidoroviç, miniklerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Gösteride sergilenen dansların Anadolu Ateşi gurubunun bir özeti niteliğinde olduğunu anlatan Sidoroviç, "Kıvılcım Çocuk grubumuz yıl sonu dans gösterilerini sergiledi. Gösteri yapan çocuklarımız Akdeniz Bölgesi Kıvılcım Dans Grubudur. Anadolu Ateşi Akademi’sinin Ankara ve İstanbul’da gösterileri hâla devam ediyor” dedi.

Sahne alan minikler gösteri sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Kaynak: İHA