Adaso'da 'kıvanç' Dönemi

Adana Sanayi Odası'nda (ADASO) seçim sürecinin galibi, Zeki Kıvanç oldu.

Adaso'da 'kıvanç' Dönemi
ADASO yönetim kurulunun belirlendiği seçimler sona erdi. Zeki Kıvanç ve Sadi Sürenkök’ün yarıştığı seçimde, 48 meclis üyesinin tamamı oy kullandı. Seçimde mevcut başkan Sadi Sürenkök, 21 oy, Zeki Kıvanç ise 27 oy aldı.

Seçimlerde yeni yönetim Zeki Kıvanç, Ahmet Güldiker, Ali Can Yamanyılmaz, Erdoğan Şire, Faruk Aytek, Fırat Karalı, İmam Gazali Hıradağı, İsa Tuzcu, Salih Sütçü, Yavuz Tezcan ve Ahmet Özkök’ten oluştu.

ADASO’da 48 kişilik meclisin 27’sinin oyunu alan yeni yönetimin önümüzdeki günlerde kendi arasında görev dağılımı yapacak.

ADASO seçimlerinde yönetim kurulunun yanı sıra meclis başkanlık divanı da belirlendi. Hüseyin Nuri Çomu ve Süleyman Sönmez’in yarıştığı ADASO Meclis Başkanlığı seçimini Hüseyin Nuri Çomu kazandı.

Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum olurken Katip Üyeliğe Rafet Milli seçildi. Yeni dönemin TOBB delegeleri Zeki Kıvanç ve Hüseyin Nuri Çomu’nun yanı sıra Mehmet Yalçın, Zahit Balbay, Feyzullah Öge ve Zeki Bengül oldu.

Zeki Kıvanç, yaptığı açıklamada, yeni dönemin Adana sanayisi için güzel günler getireceğini ifade ederek, “Yeni bir sayfa açıldığını düşünüyorum. Şahsıma ve ekip arkadaşlarıma duyulan güvene teşekkür ediyorum. Hep birlikte Adana sanayisini geleceğe taşıyacağız. Sonucun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA