Korkuteli’nde Büyükşehir İftarına Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP yöneticileri, meclis üyeleriyle birlikte Korkuteli İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Korkuteli’nde Büyükşehir İftarına Yoğun İlgi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilk olarak CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Akaydın, İlçe Başkanı Osman Zeki Özlü ve partilerle bir süre sohbet etti. Başkan Mustafa Akaydın, İlçe teşkilatına Atatürk portresi hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, daha sonra küçük yaşta aşıdan dolayı engelli kalan Muhammed Ali Çetin ve ailesini ziyaret etti. Başkan Akaydın, aileye gıda ve çeşitli yardımlarda bulunurken, engelli yatağı tedarik edilmesi için talimat verdi. Başkan Mustafa Akaydın, pazar yerinede esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyerek iftar yemeğine davet etti.
BAŞKAN AKAYDIN YEMEK DAĞITTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, daha sonra Korkuteli Recep Gürbüz Spor Salonu bahçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrasına katıldı.

Başkan Akaydın, Korkutelilere yemek dağıttı.

İftara Antalya İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, CHP İl ve İlçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Akaydın, iftara katılan vatandaşlara teşekkür ederken, “Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Ramazan ayı İslam aleminin en kutsal ayıdır. Böyle ayların sevgi, dostluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Mustafa Akaydın, iftardan sonra ise Şehitler Parkı’nda vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA