Engelliler Ramazan’da Da Unutulmadı

AK Parti Gaziantep il Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten İl Engelliler Koordinasyon Birimi Başkanlığı görevlileri, geçmişte olduğu gibi Ramazan ayında da çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Engelliler Ramazan’da Da Unutulmadı
Engellilerle ilgili önemli çalışmalara imza atan ve engellilerin sorunlarını çözmek için yoğun gayret gösteren AK Parti Gaziantep İl Engelliler Koordinasyonu Birimi, çalışmalarını Ramazan ayında da devam ettiriyor. Birim görevlileri, Ramazan ayının her günü iftarlarını bir engelli evinde açarken, aynı zamanda engellinin sorununu dinleyip çözüm bulmaya da çalışıyor. AK Parti İl Engelliler Koordinasyonu Birimi’nin gece gündüz demeden özveriyle çalışması ve engellilerin sorunlarını kısa sürede çözmek için yoğun gayret göstermesi, kamuoyu tarafından takdirle izleniyor

Engellilere yardımcı olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten ve birim görevlilerine gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür eden AK Parti Gaziantep İl Engelliler Koordinasyon Birimi Başkanı Hanifi Özdemir, “İl Başkanımız Ahmet Uzer ve yönetimin, çalışmalarımızda bizi desteklemesi ve yalnız bırakmaması, içimizdeki çalışma arzusunu daha arttırmaktadır. Ak Parti İl Engelliler Koordinasyon Birimi olarak, bize müracaat eden engellilere ilgili kurumlarla görüşerek, yasalar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elbette onların sıkıntılarının çözüme kavuştuğunu görmek, bizleri mutlu etmektedir. Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Birim olarak her akşam bir engelli evine gidiyor, iftarımızı hem engelli kardeşimizle beraber açıyoruz, hem de engelli kardeşimizin sorunlarını dinleyerek, ona çözüm üretmeye çalışıyoruz. Elbette çalışmalarımız, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA