Ak Parti Mut İlçe Başkanlığından İftar

AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt, "Şanlı bayrağımızın altında Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla ve Çerkeziyle hangi etnik grup olursa olsun hep birlikte bir birine sıcak bakan ve bölünmez bir vatanı paylaşan insanlar olarak yaşamamız gerekiyor" dedi.

Ak Parti Mut İlçe Başkanlığından İftar
AK Parti Mut İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen iftara katılan Bozkurt, Mısır’da askerin İsrail’e atamadığıkurşunları kendi vatandaşına sıktığını ifade ederek, "Çünkü genellikle böyle ülkelerde ordu kendi başına hareket etmez. Ordu emperyalist güçlerin emrindedir. Bu orduyu destekleyen Amerika’dır. Kendi silahını kendi yapamıyor ister istemez oraya bağlı. Temel amacı İsrail’in sahasını genişletmek" diye konuştu.

Bu olayların üzerinden yarın bir gün İsrail'in Gazze'yi işgal edebileceğini söyleyen Bozkurt, şöyle devam etti:
"Onun için bizim kendi ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekir. Şanlı bayrağımızın altında Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla ve Çerkeziyle hangi etnik grup olursa olsun hep birlikte bir birine sıcak bakan ve bölünmez bir vatanı paylaşan insanlar olarak yaşamamız gerekiyor. Yoksa o tarafa bu tarafa çekersek bu vatan parçalanır ve parçalayıp bitirirler. Yarın bir gün göreceksiniz emperyalistler hükmeder. Enerji kaynakları Müslümanların elinde olduğu müddetçe, İslam ülkelerine huzur yok. Mutlaka onları zayıflatıp petrolü elde etmek onların düşüncesi."
Kaynak: İHA