Aa Çalışanları İftarda Buluştu

HATAY - Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Adana ve Gaziantep bölge müdürlükleri çalışanlarıyla iftarda buluştu.

Öztürk, Hatay'da bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 2 gündür bölgede bulunduğunu ve çeşitli gözlemler yapma şansı bulduğunu anlattı.

Hatay, Gaziantep ve Kilis'te çalışan AA personellerinin Suriye'deki drama yakından tanık olduğunun altını çizen Öztürk, kendisinin de iç savaştan etkilenen Suriyeli halkın yaşadıklarını yerinde gördüğünü ve çok etkilendiğini söyledi.

AA çalışanlarının en büyük gücünü aile ortamından aldığını ve bu güçle 100. yıl hedeflerine ulaşmak için çalıştığını vurgulayan Öztürk, "Anadolu Ajansı'nda kişisel başarılardan çok aile başarısına önem veriyoruz. 'Benim fotoğrafım' değil 'Bizim fotoğrafımız' demeliyiz. Biz hepimiz birbirimize bağlıyız. Ekip ruhumuzu her zaman diri tutmalıyız" dedi.

AA'nın son dönemde uluslararası alanda etkinliğini artırdığını, özellikle Ortadoğu'da önemli başarılar yakaladığını anlatan Öztürk, bu başarının AA personelinin özverili çalışmaları sonunda elde edildiğini söyledi.

Öztürk, konuşmasının ardından çalışanlarla sohbet etti.

Kaynak: AA