Vali Harput Valilik Personeli İle İftarda Buluştu

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik personeli ile iftarda buluştu.

Vali Harput Valilik Personeli İle İftarda Buluştu
Otantik Otelde düzenlenen iftar programına Vali Yardımcıları ve eşleri, Kaymakamlar ve eşleri, Bursa İl Emniyet Müdürü A. Osman Kahya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ve Valilik çalışanları katıldı.

Vali Harput, valilik personelinin ramazan ayını kutladı. Harput, “Biz önce insan olarak niçin yaşadığımızı, bulunduğumuz yerde niçin bulunduğumuzu hiç unutmamalıyız. O masada niçin oturduğumuzu, o masadan milletin bizden ne beklediğini hiç unutmamalıyız. Çünkü o masa o makam çare makamı, o masa çare masası. Devlet çare için vardır dedik. Devlet mazeret beyan etmez dedik. Vatandaş o kapıya giderken ben devletime gidiyorum, devletin şefkatini de adaletini de hizmetini de orada göreceğim, alacağım diye geliyor. O vatandaşın umudunu, inancını aynı şekilde canlı şekilde muhafaza edip onun arzusunu yerine getirmek için varız dedik. Bugün çok güzel hizmetler yaparak Bursa gibi bir güzel şehirden başka yerlere gitmek üzere veda noktasına geldiniz. Bursa’da pek çok konuda Türkiye’nin en başarılı ili olduk. Bursa’da ne yaptıysak hepsi sizin eseriniz. Gerçekleştirdiğimiz pek çok şeyle Bursa tarihe geçti. Ecdadımıza karşı vefa sorumluluğumuzu düşündük ve bir de bizden sonra gelen büyük Türkiye’nin evlatlarına daha iyi bir Türkiye bırakmak istedik” dedi.

Atama ile ayrılan Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel ise Türkiye’nin her yerinde aynı şevk ve azim ile görev yapacağını belirtti.

Atama ile yer değiştiren en genç Kaymakam Abdul Kadir Duran ise, “Bursa gibi tarihi, kültürü, turizmi ve sanayisi ile önemli bir ilde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. 3 yıllık görev sürem içerisinde bir çok bilgi birikimi edindim. Bu bilgi birikimini meslek hayatım boyunca taşıyacağımı biliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların sonunda Vali Harput, Emekli olan Vali Yardımcısı Ziya Güler, Atama ile yer değiştiren Vali Yardımcıları Sabahattin Yücel, Hüseyin Demirciler, Adnan Kayık, Mustafa Güney, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, Keles Kaymakamı Abdul Kadir Duran, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’ na plaket ve Başarı belgelerini verdi.
Kaynak: İHA