Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Ağrı Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nden Muş’un Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aydınoğlu görevine başladı.

Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı
Tarihsel geçmişi, coğrafi konumu, sosyal ve kültürel yapısı ile büyük bir öneme sahip olan Malazgirt’te görev yapmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını söyleyen Mehmet Aydınoğlu, “Çağımızda hızla değişen teknoloji, eğitimde de kalite beklentilerini yükseltmekte ve eğitim paydaşlarının sorumluluğunu arttırmaktadır. Eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak; sürdürülebilir kalitenin oluşturulması büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için her zaman dünya ile yarışan; milli, ahlaki ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek hepimizin görevidir” dedi.

1978 yılında Ağrı’nın Soğanlıtepe köyünde dünyaya gelen ve ilk, orta ve lise tahsilini Ağrı’da tamamlayan Mehmet Aydınoğlu, 1997-1998 eğitim-öğretim yılında İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’ni kazandı ve bu fakültenin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2001 yılında mezun oldu. Mezun olduğu yıl Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başlayan Aydınoğlu, Okul İdareciliği Sınavı’nı kazanarak 2005 yılında Ağrı Mesleki Eğitim Merkezi’nde müdür yardımcısı ve daha sonra 2009 yılında Ağrı Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı. Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında 2013 tarihinde yüksek lisans yapan Mehmet Aydınoğlu, İngilizce ve Farsça bilmektedir.
Kaynak: İHA