Kaklıç'ta Gönül Sofrası Kuruldu

AK Parti Çiğli ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen sokak iftarlarının dördüncüsü Kaklıç Mahallesi’nde yapıldı.

Kaklıç'ta Gönül Sofrası Kuruldu
Mahalle sakinlerinden 500 kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarda, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'nın konuğu bu kez AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema oldu.
Vatandaşları tek tek selamlayarak sağlıklı, huzurlu bir ramazan geçirmeleri dileğinde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olan mübarek bir ay olduğunu söyledi.

İlçede devam eden yatırımlar konusunda da bilgiler paylaşan Vekil Nesrin Ulema, Çiğli ‘de yaşanan gelişmeleri ilgiyle takip ettiklerini Hükümet konağı, Kaymakamlık lojmanı için ilgili onayların tamamlandığı ve 400 yataklı hastane inşaatının hızla sürdürüldüğünü anımsatarak, yatırımların teknik detaylarına değindi.

AK Partili Vekil Nesrin Ulema, Hükümet konağının 5 bin metrekarelik bir alanda 7 katlı olarak planlandığını bu yatırım için 900 milyon TL ödenek gönderildiğini, yine temeli geçtiğimiz Kasım ayında atılan 120 Milyon TL tutarında 400 yatak kapasiteli Çiğli Bölge Hastanesi inşaatının devam ettiğini kaydetti.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın da bu yıl kurban satış alanının Kaklıç’ta planlandığını açıklaması iftara katılanlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Bölgenin köy statüsünden mahalle statüsüne geçmesi ile, kapanan sağlık merkezinin eksikliğini haftada 2 günü gezici sağlık hizmeti ile çözdüklerini belirten AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Yılmaz, "Kaklıç’a ne yapsak azdır" dedi.

İftarın ardından Vekil Nesrin Ulema, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ve beraberindeki partililer ev ziyaretlerinde bulundu.
Kaynak: İHA