İnebolu Kaymakamlığı Gazi ve Şehit Yakınlarını Unutmadı

KASTAMONU (İHA): Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, İnebolu Kaymakamlığı tarafından gaziler ve şehit yakınları onuruna iftar yemeği verildi.

İnebolu Kaymakamlığı Gazi ve Şehit Yakınlarını Unutmadı
İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar organizasyonuna Kaymakam Gökhan Görgülüarslan,Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hüseyin Erk, Belediye Başkanı Engin Uzuner, gaziler ve şehit yakınlarının yanı sıra siyasi parti yöneticileri, kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar katıldı.

Karşılıklı hoş sohbet ortamında geçen iftar yemeğinde Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, tek tek masaları gezerek konuklarla sohbet etti.

Kaymakam Görgülüarslan İHA Muhabirine yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemli simgelerinden olan gaziler ve şehitlerin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Mübarek Ramazan ayı içerisinde gazilerimizle ve şehit yakınlarımızla beraber iftar programı yapalım istedik. Birlikteliğin beraberliğin önemli simgelerinden olan gazilerimiz, şehitlerimiz bizim için ve ülkemiz için çok önemli. Onları hiç bir zaman unutmadığımızı ve berber olduğumuzu gösterme adına bir organizasyondu. Katılan herkese şükranlarımı sunuyorum."
Kaynak: İHA