Çıldır SYDV’den Ramazan Yardımı

Çıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vakıfta dosyası bulunan ihtiyaç sahibi 340 aileye ramazan dolayısıyla maddi yardımda bulundu.

Çıldır SYDV’den Ramazan Yardımı
Çıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ramazan ayı dolayısıyla vakıfta dosyası bulunan ailelerin kuru gıda ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla 340 kişiye 150'şer TL nakdi yardımda bulundu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Alparslan Kılıç “İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere imkanlarımız ölçüsünde yardımlarda bulunuyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla vakfımızda dosyası bulunan yaklaşık 340 aileye kuru gıda ihtiyaçlarını karşılamaları için 150 TL nakdi yardım yapma kararı aldık. Vakfımızda dosyası bulunan ailelerin yardımlarını Çıldır Ziraat Bankasında bulunan hesaplarına yatırdık. Dosyası bulunan ihtiyaç sahibi aileler yapılan yardımı Ziraat Bankasındaki hesaplarından çekerek ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerin bir nebzede olsun yardımına koşmak için devletimizin sunduğu imkanlar ölçüsünde çalışmalarımızı sürüdürüyoruz.“ dedi.

Kaynak: İHA