Başiskele Sahili’nde Serdar Tuncer Rüzgarı

Başiskele Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği “Birlik Olunacak Zaman Başiskele’de Ramazan” etkinlikleri kapsamında sahne alan Serdar Tuncer, muhabbet ederek en güzel şiirlerini seslendirdi.

Başiskele Sahili’nde Serdar Tuncer Rüzgarı
Tuncer, peygamber sevgisini anlatan naatlarla ve şiirleriyle Başiskele halkının büyük beğenisini topladı.

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili’nde her akşam düzenlenen toplu iftar yemekleri devam ediyor. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlenirken, iftar sonrası düzenlenen programlarda her akşam farklı konuklar, Ramazan Ayının manevi havasına uygun sohbet ve ilahileriyle sahne alıyor.

Başiskele’de faaliyet gösteren Bumerang Atık Bertaraf Geri Kazanım Ltd. Şti. sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeğine Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu katıldı.

Baştopçu yaptığı konuşmasında; “Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Ramazan Ayı önümüzdeki engelleri kaldırmamıza vesile olsun. Ülkemizde endişe edilecek hiçbir şey yok biz problemleri çözmeye devam ediyoruz. Yüce Mevla’mızın yardımıyla her şeyin en güzelini en iyisini bu ülkemiz için yapıyoruz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Yeter ki birliğimiz beraberliğimiz devamlı olsun. Biz beraber gönül köprülerini kurarak bu oluşumu sağladığımız andan itibaren önümüzde inanın hiçbir engel tutunamayacaktır”dedi.

İftar sonrasında televizyon programlarından tanınan Serdar Tuncer Başiskele halkının konuğu oldu. Yoğun bir dinleyici kitlesine sahip Serdar Tuncer Peygamber sevgisini anlatan naatlarla, şiirleriyle ve anlattığı hikayelerle Başiskele Sahili’ni dolduran izleyenlerinin beğenisini kazandı. Program sonunda Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz programı gerçekleştiren Serdar Tuncer’e çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA