Ak Parti Akşehir'de İftar Programı Düzenledi

KONYA - AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın ilçe teşkilatları ve belediye başkanlıklarıyla Akşehir'de düzenlenen iftar programı düzenledi.

Akşehir Nasreddin Hoca Meydanı, AK Parti Konya İl Başkanlığı, Akşehir İlçe Teşkilatı ve Akşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, belde belediye başkanları, AK Parti Akşehir ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda Akşehirli katıldı.

İftar yemeği öncesi AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, alandaki sofralarda oturan vatandaşları dolaşarak onlara "hoş geldiniz" dedi.

İftar yemeğine büyük ilgi gösteren Akşehir halkına teşekkür eden AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, son zamanlarda dünya üzerinde baskı ve sıkıntı içinde olan Müslümanlara ve özellikle Mısır halkına bu program vesilesi ile dua gönderilmesini istedi.

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ise ramazanın bereketinin meydana yansıdığını belirterek "Gerçekten büyük bir katılım var. Ben sizlere teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı da şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise yaptığı konuşmada yemeğin verildiği Nasreddin Hoca Meydanı'ndan övgü ile söz ederek "Meydan çok güzel olmuş, adeta bize şöyle diyor: Konya'da Mevlana Meydanı varsa, Konevi Meydanı yapılıyorsa, Tarihi Şehir Meydanı yapılıyorsa Akşehir'inde Nasreddin Hoca Meydanı var. Maşallah Nasreddin Hoca Meydanı'na emek veren bütün arkadaşlarımıza, Belediye Başkanımıza burada meydanın yapılmasında emeği geçen herkese Konyamız adına, kültürümüz adına, ülkemiz adına teşekkür ediyorum. Nasreddin Hoca'nın şanına layık olmuş" diye konuştu.

Kaynak: AA