13 Kursiyer Belgesini Aldı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hırsızlık Suçu Soruşturma Teknikleri konulu semineri başarıyla bitiren 13 kursiyerlere belgeleri yapılan törenle verildi.

13 Kursiyer Belgesini Aldı
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca ülkede hırsızlık suçları ile etkin mücadele amacıyla planlanan Hırsızlık Suçu Soruşturma Teknikleri Kursunu başarıyla bitiren 13 kursiyere belgeleri Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok tarafından verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bartın İl Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz günün 24 saati, yılın 365 günü personelimizin özverili çalışması ile büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Suçla mücadelede suçludan bir adım önde olmanın önemli olduğu bilindiğinden dolayı Bartın Emniyet Müdürlüğü olarak personelimize yönelik olarak birbirinden farklı konularda planladığımız eğitimler de aralıksız olarak gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda son olarak Hırsızlık Suçu Soruşturma Teknikleri isimli kurs gerçekleştirilmiştir. Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüz Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde söz konusu kursa Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli 12 personel, Kemer Polis Merkez Amirliğinde görevli 1 personel olmak üzere toplam 13 personelimiz katılmıştır" denildi.
Kaynak: İHA